Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna śledziowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

majonez
przyprawy do smaku
filety śledziowe 2 w oleju
jajko ugotowane na twardo 5

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna śledziowa

Filety śledziowe odcedzamy z oleju i rozdrabniamy widelcem. Wrzucamy do salaterki razem z cebulą pokrojoną w drobną kostkę. Dodajemy pokrojone jajka i kilka łyżek majonezu tak aby nasza pasta nabrała odpowiedniej konsystencji.
W razie potrzeby doprawiamy do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

janek64 12.10.2012 11:36
Ciekawy przepis :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak