Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Warzywna pasta z tuńczykiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

marchewka 10 dkg
pietruszka korzeń 10 dkg
seler korzeniowy 5 dkg
jajko 6 szt
kukurydza 1 puszka
majonez 3 łyżki
musztarda 1 łyżeczka
tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
ogórki 5 dkg
cebula czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Warzywna pasta z tuńczykiem

Marchewkę, pietruszkę i seler ugotować (mogą być jarzyny z rosołu). Jajka ugotować na twardo. Kukurydzę osączyć z zalewy. Jajka włożyć do blendera, zmiksować. Tak samo postąpić z pozostałymi składnikami (oprócz tuńczyka i kukurydzy). Do pasty dodać kukurydzę, tuńczyka z olejem, majonez, musztardę i pieprz. Dokładnie wymieszać.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

koala 13.05.2012 13:17
piękna dekoracja i na pewno smaczna
Renata16 30.03.2012 13:57
Robiłam;mi smakuje:)
Renata16 30.03.2012 13:57
Robiłam;mi smakuje:)
Renata16 30.03.2012 13:57
Robiłam;mi smakuje:)
Renata16 30.03.2012 13:57
Robiłam;mi smakuje:)
Renata16 30.03.2012 13:57
Robiłam;mi smakuje:)
Renata16 30.03.2012 13:57
Robiłam;mi smakuje:)
Renata16 30.03.2012 13:57
Robiłam;mi smakuje:)
Dawid15 10.04.2011 10:24
Pięknie wygląda
ewasylwia 27.03.2011 17:47
super wyglada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak