Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś smażony a la bryzol

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 1 kg
mąka 150 g
olej 100 g
masło 100 g
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś smażony a la bryzol

Łososia oczyścić,zdjąć skórę,wyfiletować,pokroić w plastry ,rozbić tłuczkiem,uformować,okrągłe ,płaskie,plastry ,osolić,dodać pieprz,obtoczyć w mące i usmażyć na oleju,pod koniec smażenia dodać masło,podawać z frytkami i pieczarkami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 26.03.2011 20:27
Swietny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak