Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pierś indycza z marynowanymi ogórkami

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

olej 2 łyżeczki
ocet winny 2 łyżeczki
cebula biała 1 szt.
sól
estragon 1 łyżeczka
pierś z indyka wędzona gram
natka pietruszki 1 łyżeczka
ogórki konserwowe 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: pierś indycza z marynowanymi ogórkami

Olej, ocet, posiekane zioła i drobno pokrojoną cebulę wymieszać z przyprawami. Sosem pokryć mięso z indyka. Na wierzchu ułożyć pokrojone marynowane ogórki. Do piersi z indyka podawać pełnoziarniste pieczywo.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak