Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Filety delikatesowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

sielawa 1 kg
pieczarki 200 g
koncentrat pomidorowy 100 g
masło 50 g
sałata 1 główka
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Filety delikatesowe

Sielawę oczyścić opłukać,wyfiletować,osolić,dodać pieprzu,posmarować koncentratem pomidorowym,przełożyć pokrojanymi pieczarkami,posolić,dwa filety złożyć razem i zawinąć w duży liśc sałaty,folię posmarować masłem i zawinąć szczelnie filety,piec około 30 min w piekarniku,podawać z pieczywem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak