Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

surówka z fenkułów

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

burak 1 szt.
jabłko 1 szt.
sok z cytryny
olej 2 łyżki
sól
cukier
fenkuł 300 gram

Przepis i sposób przygotowania na: surówka z fenkułów

Fenkuły oczyścić, umyć i pokroić w plastry. Zetrzeć na tarce obrany buraczek i jabłko ze skórką, wymieszać.
Sos: Sok z cytryny, olej razem wymieszać, doprawić do smaku solą i cukrem. Sosem polać surówkę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tomasz17 15.07.2011 22:12
interesujące

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak