Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Oscypek smażony z czosnkową nutą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

klarowane masło 2 łyżki
czosnek
oscypek 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Oscypek smażony z czosnkową nutą

Oscypek kroimy w plastry o grubości 4 mm każdy. Ząbki czosnku przekrawamy wzdłuż na pół. Na patelni rozgrzewamy masło, dodajemy czosnek i oscypka. Smażymy do momentu, aż oscypek zacznie nabierać złotego koloru.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak