Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

twaróg z jabłkami i orzechami

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

twaróg 250 gram
orzechy włoskie do dekoracji
sałata do dekoracji
Pieprz zielony ziarnisty Prymat 1 łyżka
jabłko 1 czerwone
orzechy włoskie 2 posiekane
kwaśna śmietana 1/2 szklanki
jabłko cząstki

Przepis i sposób przygotowania na: twaróg z jabłkami i orzechami

Twaróg utrzeć ze śmietaną na jednolitą masę, przyprawić solą i rozgniecionymi ziarnami zielonego pieprzu, dodać drobno pokrojone jabłko i posiekane orzechy włoskie. Wszystko razem wymieszać.
W miseczkach ułożyć twarożek, wygładzić powierzchnię i ozdobić paskami sałaty, cząstkami nie obranego czerwonego jabłka i połówkami orzechów

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

daria899 25.04.2011 19:14
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak