Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rolada

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso wołowe lub wieprzowe 0,5 kg
cebula 1 szt
ogórek konserwowy 4 szt
boczek wędzony 15 dag
sól, pieprz, musztarda do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Rolada

Mięso kroimy na plastry i rozbijamy. Sypiemy je przyprawami i smarujemy musztardą. Kroimy boczek, cebulę i ogórki konserwowe i układamy na rozbite plastry mięsa. Zwijamy rolady i smażymy je na tłuszczu.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Barbara/zuza22_85 06.01.2012 16:14
pycha
monika154 24.09.2011 08:34
super
sundaytn 09.08.2011 11:08
super!
iza15 13.07.2011 23:58
pyszności
kuklik 06.07.2011 11:51
tradycyjne
Mysiunia 04.07.2011 21:45
świetne są takie roladki:)
IKrakowianka 28.06.2011 22:46
pyszny obiadek
Grażyna13 14.06.2011 19:33
Uwielbiam :)
Margo1 18.05.2011 13:02
ekstra
agata1722
agata1722 02.05.2011 10:45
bardzo dobra
halina17 25.03.2011 21:06
pyszna rolada

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak