Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Makrela na chleb

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

makrela wędzona 1
majonez 2 łyżeczki
Musztarda sarepska Prymat 1 łyżeczka
cebula 1
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Makrela na chleb

Makrelę dokładnie obieramy z ości. Cebulę kroimy w kosteczkę dodajemy do makreli. Przyprawiamy jeszcze majonezem, musztardą i całość dokładnie mieszamy. Dodajemy jeszcze pieprz i sól do smaku i smarujemy nią chleb.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Grażyna13 08.06.2012 15:39
Smakowita :)
Zoso 06.11.2011 17:49
bardzo ciekawy przepis
Mirka-Ludomila 17.07.2011 17:37
pycha
edyta44 29.04.2011 17:17
smaczne
edyta44 05.04.2011 16:58
super
Jolanta_P-S 27.03.2011 18:31
makrele bardzo często kupuję, jest doskonała do robienia past

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak