Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pelamida z winogronami

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

usmażona pelamida 6 porcji
winogrona 400 g
majonez w/g uznania
cytryna 1 szt
sałata 1 główka

Przepis i sposób przygotowania na: Pelamida z winogronami

Ryby ułożyć na półmisku,część winogron przetrzeć,przecier dodać do majonezu i wymieszać,rybę polać sosem,na wierzchu posypać całymi winogronami i położyć na każdej porcji plasterek cytryny,udekorować listkami sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Emiliozo 09.09.2011 10:08
nie jadlam jeszcze pelamidy
Ania67 20.06.2011 08:44
pyszności

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak