Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka Haliny

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kalafior 1 sztuka
fasolka szparagowa 1 puszka
papryka czerwona 2 sztuki
szczypiorek 1 pęczek
polędwica sopocka 20 dag
Sól ziołowa jodowana Prymat
pieprz kolorowy
sos sojowy ciemny 2 łyżki
olej słonecznikowy 4 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka Haliny

Kalafior ugotować, podzielić na małe różyczki. Fasolkę odsączyć, pokroić na małe kawałki. Szczypiorek posiekać. Paprykę umyć, wydrążyć gniazda nasienne, pokroić w kostkę. Polędwicę pokroić w kostkę. Olej wymieszać z sosem sojowym, dodać do składników, wymieszać. Doprawić do smaku solą ziołową oraz pieprzem kolorowym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 22.07.2012 15:19
super
cooleczka 03.02.2012 21:39
fajnie kolorowa :)
cooleczka 03.02.2012 21:39
fajnie kolorowa :)
Małgosia6 03.01.2012 09:40
pychotka
traktorek 11.04.2011 16:28
fajna
owca441 25.03.2011 20:59
z takim sosem nie jadłam
owca441 25.03.2011 20:59
z takim sosem nie jadłam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak