Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z czarnych jagód i jeżyn

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jagody 50 dag
woda 1 l
cukier 10 dag
śmietana 1/8 l
cynamon
Goździki całe Prymat
bułka czerstwa 4 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z czarnych jagód i jeżyn

Jagody opłukać, bułkę przekrajać. Jagody, bułkę i przyprawy zalać gorącą wodą, rozgotować, przetrzeć przez sito. Ostudzić. Połączyć ze śmietaną.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak