Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta rybna kanapkowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

tuńczyk w sosie własnym 1 puszka
cebula biała 1 szt
papryka czerwona 1 szt
natka pietruszki
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta rybna kanapkowa

Warzywa pokroić w drobna kostke. Rybę przełożyć do miski i rozgnieść widelcem, dodać warzywa, przyprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 03.06.2013 10:10
bardzo lubię pasty
Seba 21.02.2013 17:50
Dobra do pieczywa
elzbietar64 01.04.2012 10:26
smakuje o wiele lepiej niż te ze sklepu
accee 27.03.2011 23:49
Rewelacja

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak