Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Chleb pszenny z miodem mniszkowym i maślanką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

maślanka 350 ml
mąka pszenna 300 g
miód mniszkowy 2 łyżki
sól 2 łyżeczki
mąka orkiszowa 240 g
drożdże świeże 25 g

Przepis i sposób przygotowania na: Chleb pszenny z miodem mniszkowym i maślanką

Do automatu do pieczenia chleba wrzucamy składniki w podanej kolejności. Na końcu dodać pokruszone drożdże. Ustawić automat na program podstawowy (3 godziny).

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ben-ka 01.09.2011 08:53
miodu z mniszka jeszcze nigdy nie robiłam i nie jadłam.
Kate131 13.05.2011 07:32
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak