Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kergulena w galarecie

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

gotowana kergulena 400 g
cytryna 1 szt
natka pietruszki do dekoracji
galaretka 1 szt. rybna
jajko ugotowane na twardo 3 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Kergulena w galarecie

Ryby pokroić na kawałki,jajka ,cytrynę obrać i pokroić na cząstki,galaretę rozpuścić,plasterek jajka ,pomidora i cytryny ułożyć na dnie filiżanki,podlać trochę galarety,a gdy zastygnie ułożyć ryby i zalać zimną galaretą,wstawić do lodówki,gdy całkowicie stężeje ,wyjąć z formy i ułożyć na półmisku,udekorować natką pietruszki.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak