Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałatka pomidorowo-pieczarkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pomidor 6 szt.
szynka 125 gram
cebula biała 1 szt.
olej 3 łyżki
sok z cytryny
sól
rzeżucha 1 tacka
pieczarki 250 gram

Przepis i sposób przygotowania na: sałatka pomidorowo-pieczarkowa

Pomidory i grzyby pokroić w plasterki, szynkę w kostkę, cebulę drobno posiekać.
Energicznie wymieszać olej, sok z cytryny, sól i pieprz. Skropić sosem sałatkę i posypać rzeżuchą.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

dianix 24.08.2011 21:07
o cos fajnego
1j1o1l1a1 25.03.2011 14:14
też dobre:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak