Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta kanapkowa z tuńczykiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

tuńczyk kawałki w oleju 1 puszka
majonez tradycyjny 1 łyżka
cebula 1 mała szt
pieprz do smaku
natka pietruszki do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta kanapkowa z tuńczykiem

Tuńczyka dobrze osączyc z oleju. Małą cebulę obrac i pokroic w bardzo drobną kostkę. Wymieszac tuńczyka z majonezem i cebulką, doprawic pieprzem do smaku. Podawac na kanapkach posypaną natką pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ela20 25.03.2011 18:56
szybka i smaczna pasta

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak