Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

pasta jajeczno-chrzanowa do kanapek

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ocet 1 łyżeczka
sól do smaku
chrzan tarty 1 łyżka
jajko ugotowane na twardo 6 szt

Przepis i sposób przygotowania na: pasta jajeczno-chrzanowa do kanapek

Jajka gotowane na twardo mielimy, do jajek dodajemy chrzan , ocet, mieszamy dokładnie przyprawiając do smaku solą. Pastę podajemy do kanapek , idealnie pasuje w połączeniu z szynką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 07.07.2013 18:26
smaczniutka pasta
Zosia1 25.04.2013 14:30
smaczne uzupełnienie tradycyjnych kanapek
Ewelina38 12.04.2013 18:14
będzie pysznie... :P)
Ada-Gaba 14.03.2013 11:32
coś pysznego
Ela15 08.03.2013 09:44
pyszna ta pasta
wiola333 29.07.2012 18:37
mniam
Magdalena80 24.11.2011 22:45
ten chrzan to taki odważny krok .... :)
Sylwia56
Sylwia56 07.06.2011 23:18
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak