Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg w warzywach

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pstrąg sprawiony 4 porcje
marchewka 3 szt
cebula 2 szt
czosnek 3 ząbki
masło
sól
pieprz
sok z cytryny
rozmaryn 4 gałązki

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg w warzywach

Marchewkę i cebulę pokroić w kostkę, czosnek dropniutko posiekać. Porcje pstrąga oprószyć solą i pieprzem, skropić sokiem z cytryny. Każdą rybę zawinąć w folię aluminiową, dodając wiórki masła oraz jarzyny, położyć gałązkę rozmarynu i ułożyć ryby na blasze.
Piec w średnio nagrzanym piekarniku około pół godziny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

jeta72 19.04.2013 08:33
dla mnie super!!!
Tika4444 01.12.2011 19:06
super przepis
Tika4444 01.12.2011 19:06
super przepis
Tika4444 01.12.2011 19:06
super przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak