Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

wątróbka z jabłkami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jabłka 4
oliwa
wątróbka drobiowa 500 g
sól i pieprz do smaku
lampka czerwonego wina

Przepis i sposób przygotowania na: wątróbka z jabłkami

Jabłka kroimy na plasterki i podsmażamy na oliwie. Jak tylko zmiękną wkładamy oczyszczoną i pokrojoną wątróbkę. Smażymy kilka minut dokładnie mieszając. Następnie posypujemy ziołami i doprawiamy do smaku. na samym końcu wlewamy wino. Dusimy jeszcze kilka minut.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

IKrakowianka 29.01.2014 19:00
lubię taką wątróbkę
iknbozka 14.12.2011 17:36
dobra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak