wątróbka z jabłkami

wątróbka z jabłkami

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jabłka

    4
  • oliwa

  • wątróbka drobiowa

    500 g
  • sól i pieprz do smaku

  • lampka czerwonego wina

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Jabłka kroimy na plasterki i podsmażamy na oliwie. Jak tylko zmiękną wkładamy oczyszczoną i pokrojoną wątróbkę. Smażymy kilka minut dokładnie mieszając. Następnie posypujemy ziołami i doprawiamy do smaku. na samym końcu wlewamy wino. Dusimy jeszcze kilka minut.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

IKrakowianka

29.01.2014 19:00
lubię taką wątróbkę

iknbozka

14.12.2011 17:36
dobra

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat