Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Grochówka z mięsem mielonym

2.0
(4)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

groch 80 dkg
bulion wołowy 1 l
mięso mielone 25 dkg
olej 3 łyżki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Grochówka z mięsem mielonym

Groch zalać wodą i zostawić go tak na całą noc, później odcedzić dodać do bulionu, posolić i doprowadzić do wrzenia. Gotować niecałą godzinę. Mięso mielone podsmażyć na oleju po czym dodać do zupy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Bernadeta1 05.12.2012 13:14
ciekawy przepis,zupełnie inna grochówka
Juleczka20 19.05.2011 12:52
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak