Pasta z wędzonej ryby

Pasta z wędzonej ryby

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Składniki:
25 dag wędzonej ryby bez skóry i ości
2 żółtka lub 2 całe jaja ugotowane na tardo
5 dag masła
musztarda
sok z cytryny lub keczup

Wykonanie:
Rybę z jajami mielimy w maszynce, dodajemy masło,musztardę, sok z cytryny lub keczup. Ucieramy na gładką masę. Możemy podać do chleba lub placków ziemniaczanych.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

elwal

20.08.2011 13:06
Lubię :)

SyMiki

28.01.2011 12:28
Pychotka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat