Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z wędzonej ryby

2.0
(2)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z wędzonej ryby

Składniki:
25 dag wędzonej ryby bez skóry i ości
2 żółtka lub 2 całe jaja ugotowane na tardo
5 dag masła
musztarda
sok z cytryny lub keczup

Wykonanie:
Rybę z jajami mielimy w maszynce, dodajemy masło,musztardę, sok z cytryny lub keczup. Ucieramy na gładką masę. Możemy podać do chleba lub placków ziemniaczanych.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elwal
elwal 20.08.2011 13:06
Lubię :)
SyMiki 28.01.2011 12:28
Pychotka

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak