Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

PASTA Z WĄTRÓBKI I KONSERWY

2.0
(4)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

konserwa mięsna 30 dag.
cebula 1 sztuka
wątróbka 15 dag.
majeranek - do smaku
tłuszcz do smażenia - -
Pieprz czarny mielony Prymat - do smaku
Pieprz ziołowy mielony Prymat - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: PASTA Z WĄTRÓBKI I KONSERWY

Wątróbkę umyć, pokroić na kawałki, usmażyć na tłuszczu, dodać wody i poddusić na małym ogniu. Cebulę obrać, pokroić w księżyce i także poddusić.
Mięso z konserwy, ostudzoną wątróbkę oraz podduszoną cebulę zmielić i wymieszać. Do pasty dodać do smaku soli, majeranku i pieprzu. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 14.07.2011 19:05
pomysłowe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak