Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

jaja nadziewane śledziem

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jaja 4 sztuki
śledź 0,20 kg
majonez 0.10 kg

Przepis i sposób przygotowania na: jaja nadziewane śledziem

Jaja ugotować na twardo, obrać, przepołowić wzdłuż, wybrać żółtka. Śledzie przepuścić przez maszynkę razem z żółtkami. Do masy dodać majonez i utrzeć na pulchną masę. Nakładać połówki białek nadzieniem, tak aby miały kształt całego jaja.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Agnieszka/picola 06.03.2012 18:50
ciekawe połączenie
ewelina63 25.06.2011 20:54
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak