Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos śmietanowo-majonezowy z melisą

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

śmietana 1/2 szkl
cukier 1 łyżka
melisa posiekana 1 łyżka
majonez 1/2 szkl
koperek posiekany 1 łyżka
chrzan tarty 1 łyżeczka
ogórek kwaszony 1 szt
jabłko 1 szt
sól do smaku
rzeżucha 1 (posiekana)

Przepis i sposób przygotowania na: Sos śmietanowo-majonezowy z melisą

Jabłko obrać i zetrzeć na tarce,ogórek obrać i drobno posiekać,następnie wszystkie składniki połączyć ze sobą,dokładnie wymieszać,doprawić do smaku solą,sos dobry do wędlin ,jajek na twardo i pomidorów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak