Składniki:
filet z białej ryby | 800 g |
ziemniaki | 1 kg |
woda | 1 l |
mleko | 250 ml |
mleko skondensowane | 250 ml |
masło | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
wędzony boczek | 100 (surowy) |
cebula | 2 sztuki |
filet z białej ryby | 800 g |
ziemniaki | 1 kg |
woda | 1 l |
mleko | 250 ml |
mleko skondensowane | 250 ml |
masło | 2 łyżki |
sól i pieprz | do smaku |
wędzony boczek | 100 (surowy) |
cebula | 2 sztuki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: