Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupa rybna chowder

2.0
(7)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

filet z białej ryby 800 g
ziemniaki 1 kg
woda 1 l
mleko 250 ml
mleko skondensowane 250 ml
masło 2 łyżki
sól i pieprz do smaku
wędzony boczek 100 (surowy)
cebula 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: zupa rybna chowder

boczek pokroić w kostkę i zrumienić i wyjąć zrumienić cebulkę pokrojoną w kostkę dodać ziemniaki w kostkę pokrojone wlać wodę i mleko i doprawić zagotować dołożyć rybę w kostkę i zagotować dodać mleko skondensowane dołożyć masło i boczek zagotować i podawać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Krista 02.03.2014 01:50
Zrobione i zjedzone :)
Juleczka20 15.02.2012 15:06
musi być smaczna
wolochski 24.01.2011 23:09
mniam
amorzenek 31.10.2010 07:19
musi byc dobra
iwa643 30.10.2010 07:37
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak