Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rybna herbatka

2.0
(6)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

głów morskich ryb 500 g
woda letnia 2 litry
cebula 1 sztuka
czosnek 1 ząbek
tymianek kilka gałązek
ziemniaki 500 g
sól, pieprz do smaku
cebula zielona 2 pęczki
Chili pieprz cayenne mielone Prymat 2 sztuki

Przepis i sposób przygotowania na: rybna herbatka

głowy zalać wodą dodać tymianek posolić i gotować około 30 minut przecedzić przez sito głowy obrać i odłożyć mięso do wywaru dodać w kostkę ziemniaki czosnek cebulę i dymkę pokrojone i paprykę gotować około 20 minut doprawić dodać mięso z głów i podawać

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

KasiaK90 16.08.2011 10:40
ciekawa
KasiaK90 16.08.2011 10:40
ciekawa
Adamorek 07.07.2011 17:17
fajne
iwona332 30.08.2010 00:03
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak