Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Schabowe w panierce z musli

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

schab bez kości 1/2 kg
sól
pieprz czarny
Przyprawa do wieprzowiny klasyczna Prymat
jajko 2 szt.
musli 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Schabowe w panierce z musli

Schab dzielimy na kotlety. Każdy solimy, pieprzymy i doprawiamy przyprawą. Ubijamy przez torebkę na cienkie kotlety. Każdy panierujemy najpierw w rozkłóconym z dodatkiem soli jajku a potem w musli. Smażymy na rozgrzanej patelni i chrupko.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 25.08.2011 23:00
pomysłowe
teresa18 29.06.2011 17:05
jadłam w różnych panierkach, ale z musli? na pewno wypróbuję
gusia1000 15.04.2011 00:29
Nie używałam jeszcze panierki z musli, ale na pewno warto.
accee 27.03.2011 23:49
To jest to

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak