Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sernik na zimno z rodzynkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

sernik na zimno w proszku 1 szt
galaretka brzoskwiniowa 1 szt
rodzynki 10 dag

Przepis i sposób przygotowania na: Sernik na zimno z rodzynkami

Galaretkę przyrządzamy wg przepisu na opakowaniu, odstawiamy w chłodne miejsce.
Masę serową przyrządzamy wg przepisu na opakowaniu, dodajemy garść rodzynek, dokładnie łączymy ze sobą.
Następnie tortownicę wykładamy folią aluminiową, wylewamy masę serową, schładzamy w lodówce przez około 2 godziny.
Następnie, gdy masa dobrze stężeje, wylewamy tężejącą galaretkę. Całość wkładamy na kilka godzin do lodówki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

MAŁY 04.04.2011 08:14
smacznie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak