Składniki:
skórka z cytryny | |
miód | 1łyżka |
mielona kolendra | 1\\2łyżeczki |
czosnek | 3ząbki |
sól | 1|4łyzeczki |
gałazki zielonej kolendry | kilka |
oliwa | 2łyżki |
masło | 1łyzka |
cytryna | 1\2 plasterki |
schab bez kości | 80dag (jagnięcy) |
skórka z cytryny | |
miód | 1łyżka |
mielona kolendra | 1\\2łyżeczki |
czosnek | 3ząbki |
sól | 1|4łyzeczki |
gałazki zielonej kolendry | kilka |
oliwa | 2łyżki |
masło | 1łyzka |
cytryna | 1\2 plasterki |
schab bez kości | 80dag (jagnięcy) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: