Składniki:
szpinak mrożony | 2 op. |
ser feta | 150 g |
jajko | 1 szt. |
sól | |
pieprz | |
Ciasto: | |
mąka | 350 g |
sól | 1/2 łyżeczki |
masło | |
woda | 250 (ciepła) |
bazylia świeża | 2 łyżki |
szpinak mrożony | 2 op. |
ser feta | 150 g |
jajko | 1 szt. |
sól | |
pieprz | |
Ciasto: | |
mąka | 350 g |
sól | 1/2 łyżeczki |
masło | |
woda | 250 (ciepła) |
bazylia świeża | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: