Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajka faszerowane łososiem

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś wędzony 15 dag
jajko 6 sztuk
majonez 4 łyżki
sól
Pieprz ziołowy mielony Prymat
liście sałaty 6 sztuk

Przepis i sposób przygotowania na: Jajka faszerowane łososiem

Jajka gotujemy na twardo, obieramy, przekroić na połówki. Wyciągnąć żółtka, zmiksować z 10 dag łososia oraz majonezem, doprawić do smaku. Napełnić farszem połówki jajek. Resztę 5 dag łososia drobniutko pokroić i położyć na każdej połówce jajka. Podawać na liściach sałaty.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Małgosia6 19.01.2012 08:27
uwielbiam łososia
Mati13 30.09.2011 16:31
super przepis:)
Henryka2 23.03.2011 19:44
Dobry sposób na łososia!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak