Przepis i sposób przygotowania na: Placki ziemniaczańskie z rzodkiewkowymi kiełkami
Mieszamy wszystko dokładnie.
Smażymy na oleju.
Najlepiej smakują posypane kiełkami rzodkiewki.
ziemniaki | 1 kg |
czosnek | 5 ząbków |
mąka pszenna | 2 łyżki |
jajko | 3 szt |
Kucharek przyprawa uniwersalna | |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
Majeranek suszony Prymat | |
cienka kiełbasa | 1 szt |
kukurydza | 1 puszka |
siekane liście czosnku | 2 łyżki |
kiełki rzodkiewki | |
cebula | 3 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: