Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rizotto

Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

udko z kuraczaka 2 szt
pieczarki 0,20 kg
papryka czerwona 1 szt
cebula 1 szt
oliwa 3 łyżki
sól
pieprz
mąka 3 dag

Przepis i sposób przygotowania na: rizotto

udka z kurczaka dusić w rondlu, aż do miękkości. pieczarki i cebulę usmażyć na tłuszczu. pokroić w kostkę paprykę i udusić. wyjąć udka, obrać z kości i drobno pokroić. połączyć wszystkie składniki razem z przyprawami. zagęścić mąką.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak