Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica w bułce

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

polędwica sopocka 20 dag
bułka 1 szt
jajko 2 szt
masło 1 łyżka
przyprawa do potraw Kucharek do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica w bułce

Polędwicę kroimy w kostkę.
Masło rozpuszczamy na patelni, wsypujemy pokrojoną polędwicę, chwilę podsmażamy.
Następnie wbijamy jajka i wsypujemy szczyptę kucharka. Smażymy, aż jajka się zetną.
Bułeczkę przekrawamy na pół, wydrążamy środek. Następnie w wydrążony środek wkładamy jajecznicę.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak