Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zapiekanka z fasolką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka mrozona 1|2 kg
boczek 25 dag
makaron muszelki 0|5 woreczka
ser żółty 15 dag
sok pomidorowy 1 słoiczek
olej 1 łyzki
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: zapiekanka z fasolką

Makaron i fasolkę gotujemy,boczek kroimy w kostkę i podsmażamy.ser ścieramy na tarce.Wszystko mieszamy,zapiekamy w naczyniu żaroodpornym w 200st.około 30min. polewamy sokiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak