Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz z pieczarkami

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filet z kurczaka 2 sztuki
kukurydza w puszce 1 puszka
ogórek kiszony 5 sztuk
pieczarki 0,5 kg
cebula 1 sztuka
Sól czosnkowa jodowana Prymat do smaku
olej do smażenia do smaku
śmietana 1 opakowanie

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz z pieczarkami

Fileta z kurczaka umyć oczyścić a następnie pokroić w kostkę, Cebulę posiekać i smażyć na złoty kolor. Dodać pieczarki pokrojone w plasterki. Dodać mięso , ogórki kiszone pokrojone w kostkę oraz kukurydzę odcedzoną i przyprawić do smaku. Smażyć na złoty kolor. Pod koniec dodać śmietanę i wymieszać - dusić ok 10 min. Smacznego !!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

RenataZ-et 14.12.2012 23:02
superowy
pioge7 17.02.2011 17:15
ekstra

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak