Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z kurczakiem i marnowanymi pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

makaron świderki 25 dag
pierś z kurczaka 0,5 kg
groszek konserwowy 1 szt
fasola czerwona z puszki 1 szt.
kukurydza w puszce 1 szt.
pieczarki marynowane 1 op.
majonez 1 szt
keczup 3 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
szczypior 1 szt.
jajko ugotowane na twardo 2 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z kurczakiem i marnowanymi pieczarkami

Makaron ugotować, odcedzić, wystudzić. Piersi z kurczaka ugotować, lub podpiec, i pokroic w kostkę. Pieczarki, jajka i szczypiorek drobno pokroić. Wszystkie składniki wymieszać, dodać odcedzony groszek, fasolę i kukurydzę oraz majonez połączony z keczupem.Doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aisza1 31.03.2013 14:13
pycha zjadła bym takiej sałatki
adam1f 04.08.2012 06:44
dobra
gacopierz23 15.06.2012 23:06
smaczna
Krystyna32 24.03.2011 07:15
świetny przepis

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak