Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

faszerowane jajka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 10 szt
szynka 15 dkg
korniszony 2 szt
majonez
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: faszerowane jajka

jajka gotujemy na twardo dodajemy. Oskubane jajka kroimy na pół wydrązamy żółtko, które mieszamy z majonezem i drobno pokrojoną szynką oraz korniszonami doprawiamy do smaku. Majonezu dajemy tyle aby otrzymać konsystencje masy ta masą faszerujemy jajka i posypujemy szczypiorkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

aacaac 09.01.2012 07:56
ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak