Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łosoś z pieczarkami

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łosoś 800 dkg
masło 10 dkg
pieczarki 25 dkg
mąka 10 dkg
olej w/g uznania
cytryna do dekoracji
sól do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łosoś z pieczarkami

Łososia oczyścić,wyfiletować,pokroić na porcje,osolić i obtoczyć w mące i smażyć na oleju,podaczas odwracania na drugą stronę,dodać obrane i pokrojone pieczarki,osolić,przykryć i poddusić z dodatkiem masła,udekorować cytryną pokrojoną w stożki,podawać z frytkami i sałatką z papryki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ania67 30.09.2011 09:29
świetne połączenie

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak