Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rzodkiewka z śmietaną i jajami

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

rzodkiewka 2 pęczki
jaja 2 szt
śmietana 1/8 litra
koper 1 łyzka
sól

Przepis i sposób przygotowania na: rzodkiewka z śmietaną i jajami

Jaja ugotować, obrać, posiekać. Rzodkiewkę zetrzeć na tarce. Połączyć ze śmietaną, siekanymi jajkami i koperkiem, osolić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak