Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty włoskiej w majonezie

Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 40 dkg
żółtko jajek 1 szt
olej 1/8 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty włoskiej w majonezie

Przyrządzić majonez z musztardą. Kapustę oczyścić, poszatkować, lekko posolić, wymieszać z majonezem. Ułożyć na szklanym półmisku. Przybrać talarkami pomidorów i gałązkami zielonej pietruszki.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pioge7 20.07.2011 09:34
pychota
gosia47-47 19.07.2011 16:05
smaczne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak