Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pasta z pasztetu drobiowego i serka

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szczypiorek krojony 2 łyżeczki
papryka czerwona 1/3 strąka
sól, pieprz do smaku
pasztet 1 (drobiowy w puszcze)
ser topiony 100 (ementaler)

Przepis i sposób przygotowania na: Pasta z pasztetu drobiowego i serka

Pasztet rozetrzeć z serkiem topionym na jednolitą masę.Dodać szczypiorek,drobno pokrojoną paprykę i doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

owca441 22.06.2011 19:41
ciekawe
IKrakowianka 17.04.2011 15:01
super pomysł

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak