Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa z koperkiem i rzodkiewkami

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

młodego koperku pęczek
oliwy 2 łyżki
rzodkiewek kilka
czosnku 4 ząbki
ziarenka ziela angielskiego 4
Liść laurowy suszony Prymat
łyżka tartego chrzanu
2 łyżki kwaśnej śmietany
sól
Pieprz biały mielony Prymat
bulion warzywny 2 szkl
jajko ugotowane na twardo 4 szt.

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa z koperkiem i rzodkiewkami

Czosnek pokroić na cienkie plasterki,podsmażyć krótko na oliwie.Dodać starte ogórki,listek laurowy i ziele angielskie.Wlać bulion,zagotować. Do miseczek wkładać ćwiartki jajek i plasterki rzodkiewek.Wlać zupę , posypać koperkiem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak