Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

MAŚLANKA Z RZODKIEWKĄ I KOPERKIEM

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

maślanka 2 duże kubki
śmietana 1/2 szkl.
koperek 1 pęczek
rzodkiewka 1 pęczek
szczypiorek - -
sól - do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: MAŚLANKA Z RZODKIEWKĄ I KOPERKIEM

Koperek i szczypior posiekać. Rzodkiew oczyścić, umyć, zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Zieleninę i tartą rzodkiewkę oraz śmietanę dodać do maślanki, przyprawić do smaku solą. Schłodzić. SMACZNEGO !!!

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak