Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Jajecznica pieczarkowa

2.0
(5)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki 20 dag
masło 5 dag
cebula 1 sztuka
jajko 5 sztuk
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Jajecznica pieczarkowa

Pieczarki umyć, osuszyć, pokroić w plasterki. Cebulę obrać, pokroić w kostkę. Masło rozpuścić na patelni, dodać cebulę oraz pieczarki. Dusić do miękkości. Następnie dodać jajka. Mieszamy i smażymy do pożądanej konsystencji. Doprawić do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

krysia50 25.04.2013 20:26
Dobra jajecznica.
Dariusz8 07.04.2011 11:24
Bardzo lubię jajecznicę.

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak