Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Bułeczki z wątróbką

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

wątróbka drobiowa 40 dag
kajzerki 5 szt
cebula 1 szt
pieprz
sól

Przepis i sposób przygotowania na: Bułeczki z wątróbką

Wierzch bułeczek odciąć, wydrążyć miąższ. Wątróbkę oczyścić, cebulę pokroić w kostkę. Podsmażyć wątróbkę z cebulką na patelni. Bułeczki napełnić wątróbką, posypać żółtym serem Wkładamy do piekarnika i pieczemy do momentu aż rozpuści nam się ser.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Pani Domu 04.01.2014 17:46
ciekawa kolacja
Motorek 29.12.2011 17:18
smaczna
Seba 16.08.2011 19:29
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak