Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gulasz

2.0
(5)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

łopatka wieprzowa 80 dag
pieczarki 30 dag
cebula 1 sztuka
wywar warzywny 0,7 litra
Czosnek suszony Prymat 2 łyżeczki
sos sojowy ciemny 2 łyżeczki
sól
pieprz

Przepis i sposób przygotowania na: Gulasz

Mięso pokroić w kostkę, przesmażyć na 3 łyżkach oliwy. Cebulę pokroić w kosteczkę dodać do mięsa. Następnie dodać wywar warzywny. Dusimy do miękkości mięsa. Doprawić do smaku solą, pieprzem, czosnkiem oraz sosem sojowym ciemnym. Dodać śmietanę i rozprowadzić, wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Norgiusz 21.01.2013 14:25
uwielbiam gulasz
ronald88 16.09.2011 06:40
super
Anna133 13.04.2011 19:51
muszę wypróbować

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak